Alegerea cadoului perfect pentru un iubitor de lectură poate fi destul de grea. Nu poți ști cu exactitate ce cărți are deja pe rafturi, astfel riști să îi faci cadou o carte pe care a citit-o deja sau care nu îi este pe plac.
O alternativă pot fi obiectele ce au strânsă legătură cu lectura. Astfel că, fie că vrei sa alegi un cadou pentru o zi specială sau vrei să îi faci ziua mai bună unei persoane dragi, sper să te inspire recomandările de mai jos .

1. Semne de carte

Oricât de multe semne de carte ar avea un cititor înrăit, niciodată nu sunt destule. Colecția poate fi îmbogățită cu o serie de semne de carte altfel decât cele clasice.

2. Lampă pentru citit

Lămpile pentru citit sunt foarte utile pentru momentele când vrei să mai citești câteva pagini din cartea ta preferată, dar totuși nu vrei să trezești toată casa. Lămpile pot fi decorative, sau din cele atașate la carte sau tabletă.

3. Suport pentru cărți

Suporturile pentru cărți sunt obiecte decorative care îți pot decora încăperea, dar în același timp te ajută să îți organizezi eficient cărțile.

Știi acel moment când încerci sa ai o bibliotecă aranjată iar ultima carte se încăpățânează să cadă? Suporturile laterale pentru cărți îti rezolvă problema și mai arată și cool.

4. Agende și carnete

Multi iubitori de cărți preferă să își noteze fragmente sau citate preferate din cărțile pe care le citesc, astfel că o agendă sau un carnet poate fi un cadou potrivit pentru un cititor înrăit.

5. Instrumente de scris

Pentru a putea nota fragmentele și citatele preferate ai nevoie și de un instrument de scris cool și fancy.

6. Ghirlande luminoase

Cu ajutorul ghirlandelor luminoase de interior poți creea o atmosferă magică la tine acasă, atmosferă perfectă pentru a citi cartea preferată.

7. Cutii bijuterii/depozitare

O cutie de depozitare creeaza un look ordonat si aduce un plus la capitolul decor, dacă mai este și în formă de carte atunci va fi un cadou perfect.

8. Ceaiuri și accesorii de ceai

Ce merge perfect cu o carte bună? O cană de ceai verde, negru, de fructe sau cu condimente, în funcție de preferințele cititorului.

9. Căni personalizate

Ceaiul îl poți face cadou alături de o cană cu inspirație din cărți, cum ar fi “Aventurile lui Sherlock Holmes”, “Hobbitul”, “Game of thrones” sau “Micul print”.

10. Genți de umăr

O geantă de umăr care să însoțească iubitoarea de carte la plaja, sau chiar la piață poate fi un cadou perfect. Ți-am pregătit o selecție de genți din care poți alege.

11. Accesorii Harry Potter

Harry Potter este una dintre cele mai citite și iubite serii de cărți din toate timpurile. Pentru fanii Harry Potter, poti gasi cutii de depozitare, cani, brelocuri sau portofele pe care le poti face cadou.

12. Lumânări parfumate

Iubitorii de carti sunt persoane care adora mirosurile si folosesc des lumanarile parfumate, astfel ca acestea pot fi un cadou potrivit.

13. Felicitări

Orice cadou ai achizitiona, il poti acompania cu o felicitare draguta pe care poti scrie cateva cuvinte venite din suflet.

14. Rafturi de perete

Rafturile de perete pot fi un cadou minunat pentru iubitorii de literatura. Pe langa aspectul placut, acestea indeplinesc si un rol functional fiind perfecte pentru amplasare in coltul de lectura.

15. Mai multe cărți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *