Acesta este un articol simplu prin care incercam sa te introducem in universul Booklist.ro sau cel putin asa cum ni-l imaginam noi in acest moment.

Cine suntem?

Nicolae Dragos Bunea, tipul care se pricepe la marketing digital si un pic la ce tine de partea tehnica. Am dezvoltat mai multe proiecte de-alungul timpului in diferite domenii. Mi-a placut de mic copil sa citesc. Am citit, am scris si am citit din nou. Ma voi implica in acest proiect mai mult pe ceea ce tine de marketing.

Ideea proiectului in sine apartine surorii mele, Adelina Georgiana Bunea. Ea se va ocupa de continut si de partea vizuala a acestui proiect.

Scopul Booklist.ro

Ne dorim ca acest proiect sa ofere plus valoare unei carti. Ne dorim ca oamenii care citesc sa poata avea incredere in opinia noastra atunci cand isi vor cumpara urmatoarea carte din colectie. In plus, vrem sa dezvoltam o comunitate implicata care sa-si poata impartasi opiniile despre carti intr-un mediu mai relaxat fata de retelele sociale.

44 Replies to “Bine ai venit pe Booklist.ro”

 1. Cum și unde sa mă abonez la newsletter-ul de pe această pagină? Nu găsesc nici un punct sau o secțiune pentru abonare. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!

    1. Bună ziua! Incerc sa ma abonez la newsletter însă, ca și.in cazul primului concurs, nu am această posibilitate, nici pe site, nici pe pagina concursului. Care e procedura? Mulțumesc!

   1. Buna, nici pana acum nu apare sectiunea respectiva pentru concurs. Va rog sa o fixati, multumesc.

    1. Buna ziua! Daca nu va apare inseamna ca deja sunteti inscrisa. Este setata automat ca atunci cand un utilizator este inscris sa nu se mai afiseze pentru a descuraja inscrierile multiple de la aceeasi persoana. Am explicat acest aspect si pe pagina noastre de Facebook in zona de comentarii unde am primit aceeasi reclamatie. Multumim frumos pentru intelegere!

    2. Cum și unde sa mă abonez la newsletter-ul de pe această pagină? Nu găsesc nici un punct sau o secțiune pentru abonare. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!

 2. Vă felicit pentru inițiativa voastră. Mai mulți oameni ar trebui să citească mai mult,indiferent de situatie.

  1. Salut!
   M-am abonat la pasul 1, am primit confirmarea pe email de la carturesti insa de la booklist nu am primit vreo confirmare pentru abonare si nici nu reusesc sa ma abonez din nou.
   M-am inscris in concurs sau nu?

  1. Buna Crina,

   Trebuie sa confirmi abonarea de la Pasul 1 primita pe mail.
   Toti cei care confirma abonarea de la pasul 1 vor aparea in lista finala pe care o vom face publica in ziua extragerii ce va fi LIVE pe contul nostru de Facebook.
   Multumim pentru incredere!

   1. Bună! Nici mie nu imi apare vreo secțiune de abonare…m-am uitat peste tot pe pagina, dar nu m-am putut abona decat la Cărturești…la Booklist nu gasesc sectiunea…nici macar la locul cu concursul…Ce ar trebui sa fac?

  1. Confirm abonarea la newsletter.( Carturesti si booklist) Pt booklist nu am primit mail de confirmare. Este in regula?

 3. Buna!
  Imi puteti spune daca sunt înscrisă in concurs? Nu am primit notificare la abonare si nu stiu daca m-am inscris corect.

 4. Buna ziua! Nu exista nici un link pe pagina concursului prin care sa ma pot abona la newsletterul Booklist.

 5. Buna ziua,am facut toti pasii necesari inscrierii in concurs,dar nu ma pot abona la newsletterul booklist , as vrea sa stiu daca sunt inscrisa in concurs

  1. Buna ziua!
   Cum ma pot dezabona de la dumneavoastră?!
   Este lipsa de respect sa cer și sa caut cu disperare dezabonare și sa nu facă nimeni nimic!

 6. Bună ziua!
  Am primit confirmarea pentru abonare la pasul 1.
  La pasul 2 nu am primit nicio confirmare (booklist).
  Sunt înscrisă?

 7. Bună , am dat confirmare la cărturești și am primit un voucher dar de la booklist.ro nu îmi apare nici uj email.Astfel sunt înscrisă în concurs sau nu?

 8. Buna ziua! Citind comentar>le, mi-am dat seama ca sunt inscrisa la concurs automat. Dat fiind acest fapt, concursul imi inspora seriozitate. Succes in initiative!!😁

 9. Buna, cum ma pot DEZABONA? Nu doresc sa mai primesc mailuri de la Booklist. De ce nu apare nici macar in mailurile primite aceasta optiune? Rog suport urgent! Multumesc.

 10. Hello!

  Toate mail-urile trimise au buton de dezabonare. Fie sus in drept cu expeditorul > Dezaboneaza-te, fie jos la final in stanga “Unsubscribe”. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati acest buton si veti fi intrebati daca vreti sa va dezabonati > bifati apoi ca NU mai vreti sa primiti mail-uri de la noi si veti fi stersi automat din lista de abonati.

  Nu este nici o lipsa de respect sau orice altceva. Si pentru noi este neplacut faptul ca un simplu buton nu este gasit, dar in schimb se gaseste timp sa se scrie comentarii sau sa se trimita mesaje. Un pic mai multa atentie si totul este mai clar.

  De asemenea, regretam faptul ca vreti sa va dezabonati, dar va respectam decizia si va asiguram ca incercam in limita timpului sa scoatem si manual pe cei care nu mai doresc sa fie in lista noastra de abonati.

  Multumim pentru intelegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *